Ștampile
Arts & Crafts
Resurse pentru ideile tale creative keyboard_arrow_down Mai mult

COLOP Arts & Crafts

În spatele COLOP Arts & Crafts se află o puternică echipa de experți, mulți ani de experință în domeniul decorațiunilor, creativitate și multă pasiune pentru obiecte artizanale.

NIO

NIO, câștigătoare al premiului German Design Award 2019 la categoria papetărie, nu este doar o ștampilă. NIO este un întreg concept de ștampile, accesorii, culori și suporturi pentru timbre creativ individualizate.

Află mai multe

Woodies

Ștampilele din lemn de calitate superioară Woodies oferă, creativilor și entuziaștilor, o colecție largă de ștampile trendy, cu diferite motive din zona de artizanat, lucru manual și hobby.

 

Află mai multe

Ștampile Vintage

Ștampilele vintage de calitate superioară Vintage Stamps conțin ilustrații și caligrafie retro oferind fiecărui proiect un sentiment sofisticat și o atingere specială.

 

 

Află mai multe

ALTA

Coleția de sigilii Alta vă ajută să faceți impresii durabile. Puteți customiza cărți de vizită, scrisori, invitații, hartii și plicuri, cu o embosare elegantă.

 

 

Află mai multe

May & Berry

Colecția de ștampile May & Berry a fost proiectată în colaborare cu două foarte cunoscute Insta-Bloggers Jasmin și Sue, două creatoare de tendințe creative în domeniile designului, ilustrației, literelor de mână și tipografiei.

 

Află mai multe

Protect Kids Stamp

Cu noua ștampilă Protect Kids Stamp, COLOP oferă părinților un sprijin creativ pentru a ajuta copiii să urmeze normele de igienă. O ștampilă pe palmă, cu cerneală certificată dermatologic, le reamintește celor mici să se spele pe mâini în mod regulat.

 

Află mai multe

Online Stamp Designer

Cu aplicația online de proiectat stampile, creeată special de COLOP, puteți configura, descărca și vinde online ștampilele realizate. Configurațiile noastre de produse online se pot integra in aproape orice site web sau social media. Cum funcționează? Vindeți produsele prin magazinul dumneavoastră online și noi ne ocupăm de producție și livrarea către client sau depozitul dumneavoastră central.

Află mai multe