Despre noi COLOP este cea mai mare firmă de distribuţie în domeniul ştampilelor în România, cu o experienţă de peste 20 ani. Află mai multe

COLOP ROMÂNIA

Suntem specializați în B2B (Business to Business), distribuția fiind principalul nostru obiect de activitate. Misiunea noastră este să introducem pe piață o gamă cât mai diversificată de ștampile și soluții de marcare individuale, pentru a acoperi în întregime nevoile tuturor clienților.

Soluții Complete de Marcare

Obiectivul nostru este să oferim soluții complete în domeniul marcajului individual. Astfel, pe lângă gama de ștampile COLOP, oferim suport, soluții, materiale și echipamente pentru întregul proces de design, producție și vânzare. Punem la dispoziția partenerilor noștri toate tipurile de ștampile: autotușante, Flash (pre-ink), ștampile electronice, datiere și numărătoare, sigilii pentru embosare (timbru sec), precum și cele mai noi tehnologii de producție prin gravură Laser sau polimerizare UV.

Calitate Europeană

Toate ștampilele COLOP sunt fabricate în Uniunea Europeană, în cele două locații de producție: Austria și Cehia. Pe lângă designul inovativ, ne mândrim cu cele mai ridicate standarde de calitate și fiabilitate. Certificările ISO 9001 și ISO 14001 (referitor la protecția mediului) confirmă afirmațiile de mai sus.

Grija pentru Mediul Înconjurător

COLOP este lider în privința protecției mediului. Nu oferim doar ștampile cu amprentă de carbon neutră, ci produse ecologice în adevăratul sens al cuvântului: ștampile realizate din plastic reciclat și ștampile realizate din materiale inovatoare cum ar fi biopolimerii biodegradabili.

Cu mulţi ani în urmă, subiectul ‘protecţie sustenabilă a mediului înconjurător’ a fost inclus în ‘misiunea companiei’ COLOP şi a fost dezvoltat într-un concept comprehensiv şi sustenabil. Această strategie a fost pusă în practică în toate compartimentele companiei şi a fost adoptată permanent pentru a face faţă cerinţelor viitoare.

MISIUNECOLOP
350
Parteneri naționali
501000
Ștampile distribuite
93040020
Tușuri consumate
234234
Materiale reciclate

POLITICA COMERCIALĂ COLOP

Prin atingerea unui nivel optim de calitate în tot ceea ce facem, atât în domenii tehnice, cât și la nivel personal, suntem capabili să creștem continuu satisfacția clienților.

VIZIUNEA COLOP

Încercăm să obținem cel mai înalt nivel de satisfacție a clienților, oferind cea mai extinsă gamă de ștampile autotușante și produse din industria marcajelor la nivel global.

MISIUNEA COLOP

Obiectivul nostru este să oferim soluții complete pentru marcare individuală. Astfel, pe lângă gama de ștampile COLOP, oferim suport, soluții, materiale și echipamente pentru întregul proces de design, producție și vânzare.

INOVAȚIE ȘI DEZVOLTARE

În compania noastră, inovația este unul dintre pilonii succesului continuu. Inovația permite companiei COLOP să dezvolte un produs (ștampila) cunoscut în forma sa de bază de sute de ani.

RESPONSABILITATE ECOLOGICĂ

COLOP intenţionează să aducă cea mai mare contribuţie posibilă la protecţia şi prezervarea mediului înconjurător. Motivul nu se datorează unui trend sau unei conjuncturi de moment, ci este o chestiune de convingere personală.

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

 Prin măsuri specifice – introduse deja în faza de cercetare şi dezvoltare – procesele de producţie sunt optimizate pentru a evita pierderile.

RECICLARE

 Deşeurile de plastic generate sunt colectate automat, tocate şi reutilizate în procesul de producţie în proporţie de aproape 100%. Căldura generată în timpul procesului de producţie este reciclată şi refolosită (de exemplu: pentru încălzire sau producerea apei calde).

 

CERTIFICARE ISO14001

COLOP este certificat ISO14001 (Managementul Protecţiei Mediului). În cursul acestei certificări a fost auditat şi procesul de producţie al gamei Green Line.